ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


20-12-2016

Новорічний карнавал у 6 класі

Справжнє новорічне дійство – костюмований карнавал пройшов у 6 класі. Ніхто не залишився осторонь, батьки й діти доклали максимум зусиль для підготовки костюмів юним артистам, які грали ролі казкових героїв у новорічній виставі. Яскравим був номер танцювальної групи у складі Толкачова Юліана і Шечкової Софії та Якимчука Івана і Бубнової Дар’ї. А Іван із Софією вразили глядачів ще й віртуозною грою на електрогітарах. Аплодисментами був відзначений пісенний виступ Екрон Єви та танцювальний номер Руденко Вікторії і Долініної Вероніки.

19-12-2016

Новорічний ранок першокласників

Наближається Новий рік, і в гімназії традиційно проходять новорічні свята. Найбільше чекають свята першокласники, адже до них приходить святий Миколай з подарунками, Дід Мороз і Снігуронька вперше в їх шкільному житті. Цього року дівчатка й хлопчики підготували для гостей казку «Рукавичка», кружляли в танку сніжинок, співали новорічні пісні.

15-12-2016

Лекторій з безпеки життєдіяльності

Учні 6 класу в середу, 14 грудня, зустрілись із начальником групи «Укроборонсервіс» Ященком Володимиром Миколайовичем, який провів бесіду про правила безпечної поведінки.

14-12-2016

Правовий лекторій

У середу, 14 грудня, батьками учнів 7 класу була організована зустріч із Морозовим Станіславом Сергійовичем, старшим слідчим Головного управління поліції України, капітаном поліції. Він розповів учням про кримінальні злочини та відповідальність за протиправні дії, соціальні мережі та їх вплив на життя дитини-підлітка, шкідливі звички та пов’язані з ними злочини. Розповів про кілька випадків із власної практики слідчого, де згадувались діти їх віку. Бесіда була пізнавальна, цікава і змістовна.

08-12-2016

День самоврядування в школі

В Україні 7 грудня традиційно відзначається День місцевого самоврядування. Традиційним цей день став і для гімназистів. У кожному класі уроки були проведені батьками учнів, спеціалістами різних галузей – військовими, медиками, письменниками, психологами. Для учнів початкової школи були проведені майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок. Першокласники працювали над новорічною ялинкою разом з Біль Тетяною Андріївною, з Горбенко Оксаною Ігорівною розписували півня – символ 2017 року, Нізола Юлія Анатоліївна влаштувала подорож юних дослідників навколо світу, Михайлов Сергій Михайлович розповів про здоровий спосіб життя, Криштак Інна Володимирівна провела бесіду «Я і мої права». У 2 класі виготовляли сніговичка з Мудрою Тетяною Олександрівною, Самойленко Тетяна Михайлівна запропонувала зробити своїми руками новорічного півника, Кравчук Сергій Дмитрович навчав наданню першої допомоги. Учні 3 та 4 класів зустрілися з письменником Семенюком Миколою Павловичем, Наталія Сергіївна Денчик, військовий лікар, розповіла про військову медицину в збройних силах України, Мучінська Ольга Володимирівна – про самоврядування та права дитини. Волонтер Морозова Дар’я Денисівна пояснила призначення безпілотника. А з Норік Світланою Валентинівною діти виготовляли новорічну сову. З учнями середньої та старшої школи були проведені правові й медичні лекторії на теми «Збережемо зір» (лікар-офтальмолог Розум Олена Василівна), «Дії учня по наданню екстреної допомоги» (Кравчук Сергій Дмитрович та Ілля Бех, інструктор з надання долікарської допомоги), «Профілактика насильства над дітьми» (Лелиця Валерія Вікторівна, полковник, працівник Київської прокуратури), «Особливості фізіологічного розвитку дівчинки-підлітка» та «ВІЛ-СНІД» (Богопольська Юлія Володимирівна, лікар-гінеколог). Психологічні тренінги у різних класах були проведені психологом гімназії Будьонним Іваном Олеговичем.

Більше фото у ФОТОГАЛЕРЕЇ

02-12-2016

Захисти себе від ВІЛ

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД та його профілактику у гімназії було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня.

Тренінг «Захисти себе від ВІЛ» за авторською програмою Т.В. Воронцової, проведений психологом гімназії Іваном Олеговичем Будьонним з учнями 10 і 11 класів, сприяв підвищенню рівня інформованості учнів про соціально–небезпечні хвороби та формуванню толерантного ставлення до людей із ВІЛ–позитивним статусом.