ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


25-08-2021

Готовність гімназії до нового 2021-2022 навчального року

14 кабінет готовий до нового навчального року: присутній санітарно- гігієнічний куточок, клас оздоблений до Дня знань.Тема першого уроку: "30 років Незалежності України. Предславинська історія"
Вчитель: Ольга Татомір

Вчитель: Мар'яна Гайдай.

Фреска – найдревніша техніка монументального живопису. Найстаріші фрески, знайдені археологами на території від Малої Азії до берегів Каспійського моря у вигляді залишок підлог, пофарбованих у червоний колір, сягають VIII тис. до н. е. Проте термін «фреска» («a fresco», іт. – по свіжій штукатурці) ввійшов в обіг лише у XIV столітті.

Складність фрескового живопису також полягає у його органічному застосуванні у межах певного архітектурного простору при умові, що цілісність останнього не буде порушено.

Як архітектура, так і монументальний живопис не можуть розглядатися окремо. Вони повинні доповнювати одне одного, співіснувати у синтезі. Фресковий живопис має підпорядковуватися певній просторовій системі, яка б забезпечувала йому органічне злиття з архітектурою нашої Предславинської гімназії. І ми намагаємося підтримувати цей синтез не ілюзорним, а просторовим.

І хотілося б, щоб і надалі майбутні покоління милувалися цим мистецтвом. А ми тим часом будемо підтримувати цю красу це вже не просто фреска, а історія нашої гімназії.
Вчитель образотворчого мистецтва: Валентина Лохвицька.


О мово вкраїнська! Хто любить її,
Той любить мою Україну!
В. Сосюра
Кабінет української мови та літератури готовий зустріти юних здобувачів освіти восьмикласників 1 вересня!
Класний керівник: Закорчевна О.С.


Ми привели собі на зміну
Маленький учнів - перший клас!
Учіться, любі, на ,,відмінно,,
Ростіть , мужнійте, в добрий час!
А ми останній рік ідемо,
До школи топчемо стежки.
І теж мужніємо й ростемо,
І в школу йдемо залюбки!
Самчук В.С., класний керівник 11 класу

24-08-2021

День Незалежності України

Наша країна цього року святкує 30-у річницю своєї Незалежності. Зерна ідеї української самостійності були посіяні ще тисячу років тому. За тисячоліття ці зерна не загинули, незважаючи на історичні випробування, а їхні паростки гордо зійшли 24 серпня 1991 року і Україна здобула свою Незалежність. Як квітка складається з пелюсток, так і наша країна складається з різних людей, регіонів та образів. Та всіх нас об’єднує любов до нашої країни, єдиної для нас усіх. Давайте любити, плекати і будувати нашу квітучу, успішну та вільну Україну разом! Україно, ти у мене єдина!

23-08-2021

День державного прапора

23 серпня в Україні відзначається державне свято – День Державного Прапора України. Синьо-жовтий стяг як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
З Днем Державного Прапора, гімназійна громадо!

18-08-2021

Електронний учнівський квиток

Додатково повідомляємо про те, що відповідно до п 3. рішення Київської міської ради II сесії IX скликання від 24 червня 2021 року № 1528/1569 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 18 грудня 2018 року № 459/6510 «Про затвердження міської програми «Турбота. Назустріч киянам на 2019-2021 роки» право безоплатного проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування міста Києва незалежно від форми власності надається учням закладів загальної середньої освіти міста Києва до 31 грудня 2021 року на підставі відповідного посвідчення.

12-08-2021

Готовність навчальних кабінетів початкової школи в Предславинській гімназії № 56 до початку навчального 2021-2022 року станом на 12 серпня 2021року в умовах НУШ

Комфортне навчальне середовище для дітей початкової школи.
Учителі початкових класів демонструють високу психологічну та методичну готовність до роботи в реаліях Нової української школи.

1 клас
Спасіченко Наталія Василівна

2 клас
Дерев’янко Світлана Петрівна

3 клас
Галаган Ірина Василівна

4-А,4-Б класи
Супрун Анна Миколаївна, Коржевська Інна Ісаківна