ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


22-12-2017

Новорічні свята в гімназії

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі чекають від них веселого настрою, подарунків і чудес. Чарівні дійства розпочались у гімназії з Дня Святого Миколая, який завітав до учнів початкової школи. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті. Відомі казкові герої співали новорічні пісні, кружляли в танцях і водили хороводи.

Учні 8-11 класів провели кастинг Новорічних програм у стилі «Карнавальної ночі», обираючи нових героїв для вечора. Діти з великим задоволенням грали свої ролі, співали пісні та кружляли в танцях. А привітання одинадцятикласників вразило всіх.

15-12-2017

11 клас у PinchukArtCentre

«Анонімне суспільство»

Виставка присвячена періоду аномалії, в якому опинилося і досі перебуває українське суспільство після розпаду Радянського Союзу.

«Радянське суспільство було ані чоловічим, ані жіночим. Це було суспільство влади і маси», - стверджує дослідниця радянської повсякденності Наталія Лєбіна. Відправною точкою виставки стала акція українського художника Леоніда Вайцехова «Вони нам за це заплатять».

«Дослідницька платформа»

Відкритий майданчик для мислення, дослідження та діалогу, доступного для всіх, центр знань українського мистецтва. Дослідницька платформа – академічний проект, спрямований на створення живого архіву українського мистецтва від початку 1980 року до теперішнього часу.

«Крихкий стан»

Міжнародна групова виставка десяти провідних художників Світу. «Крихкий стан» - рефлексія про критичний стан світового порядку, уразливість тіла, свідомості. Виставка проводить паралелі між уразливістю молоді і української країни в стані війни.

«Недоречні доторки»

Простір. Рух. Натовп. Доторк. Зникнення. Проявлення. Виставка Анни Звягінцевої заснована на ідеї стежки, сліду, несвідомого прямування чужим шляхом. Виставка охоплює скульптуру, графіку, інсталяцію та анімацію.

14-12-2017

Свято Андрія

3 давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами й обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові до української спадщини, повертається до традицій свого народу. Одним iз свят, яке завжди відзначали нaшi батьки, діди, прадіди, було велике зимове свято, особливо важливе для молоді — день Андрія, яке відзначається 13 грудня. В цей день до семикласників завітали гості. За ініціативи батьківського комітету для учнів було організовано конкурси та розваги

13-12-2017

«Святий Миколай єднає»

З 1 по 13 грудня 2017 року за підтримки голови Печерської районної у місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука проходила доброчинна акція «Святий Миколай єднає» для дітей м. Красногорівка Донецької обл. Гімназисти долучилися до збору подарунків від Святого Миколая, адже кожна дитина чекає на свято.

07-12-2017

День місцевого самоврядування в гімназії

У гімназії традиційним стало проведення Дня місцевого самоврядування. 7 грудня в кожному класі були проведені уроки, які готували не учителі, а батьки учнів, представники найрізноманітніших професій, які провели майстер-класи з виготовлення різдвяних прикрас із соломки, ялинки 3Д, діти ліпили з глини сніговичків, розписували пряники та мандрували світами і рідним містом. Були проведені правові та медичні лекторії, уроки маркетингу та економіки

05-12-2017

Зустріч із молодим актором

Учні 9 класу запросили на зустріч актора Максима Канюку. Він у театральних виставах грає три головні ролі: Ромео, Лукаша і Принца. У свої 23 роки загалом задіяний майже у двох десятках вистав київського Театру на Липках.

Бачили Максима Канюку всі, хто переглянув у кінотеатрах чи телеефірі фільм «Гніздо горлиці». Він у стрічці грає закоханого в доньку головної героїні юнака з прикарпатського села.

Максиму пощастило вчитися у театральній майстерні відомого артиста Богдана Бенюка. Про усе це, а також свої шкільні роки Максим розповів школярам. «Після школи мені мама казала, щоб я поїхав навчатися до Польщі, тоді була можливість, або якщо в Києві — то на юриста чи перекладача, - згадав молодий артист. - Я відповів: якщо я не вступлю в театральний, то стоятиму на Театральній площі в Луцьку і відчинятиму-зачинятиму за акторами двері». У театральний виш Максим Канюка поступив і вже радує глядачів своїми ролями.

04-12-2017

ГОРДІСТЬ ГІМНАЗІЇ
Жданович Марина 8кл

Кандидат у майстри спорту України, фігурне катання