ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


31-01-2020

Ukraine WOW

Після вражень, отриманих учнями 8 класу , учні 5 та 7 класів разом із класними керівниками вирішили також відвідати інтерактивну виставку «Ukraine WOW» та особисто оглянути унікальні експонати та інсталяції.

30-01-2020

«Тато, мама, дитина – спортивна родина!»

Сьогодні у гімназії людно: батьки і учні 2-а та 2-б класів готові до спортивних змагань! Участь брали не лише мами й тата, а братики й сестрички, бабусі й дідусі. Байдужих свято не залишило. Команди змагалися на швидкість, спритність і злагодженість. Кожен отримав грамоту і приз на пам’ять.

29-01-2020

Пам’яті героїв Крут

29 січня 2019 року в Україні відзначається річниця бою під Крутами, котрий для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. У гімназії були проведені заходи, присвячені пам’яті тридцяти загиблих студентів. Учні 7 класу підготували презентацію, присвячену Дню пам’яті. Хлопці й дівчата провели пошукову роботу, підготували багато інформації про події 1918 року.

28-01-2020

Пам'яті героїв Крут присвячується

22-01-2020

Предславинська гімназія № 56 вітає з найважливішим святом країни - з Днем Соборності України!

21-01-2020

Історичний брейн-ринг

Напередодні Дня соборності України в гімназії відбулась інтелектуальна гра «Історичний брейн-ринг» між командами «Патріот» (6 клас), «Дружба» (7 клас) та «Історики» (8 клас). Гра складалася з восьми поєдинків-конкурсів. Учасники за кількома фактами мали відгадати історичного діяча, написати, чиї портрети зображено на грошових купюрах, пояснити лексичне значення слів. Кожна команда мала завдання підготувати запитання суперникам. Незважаючи на різницю у віці, кожен гідно представив свій клас та показав глибокі знання історії, географії, літератури, власну ерудицію та неабияку підготовку.

Результати гри:
І місце – «Історики»
ІІ місце –«Патріот»
ІІІ –«Дружба»

20-01-2020

Причини булінгу та що з цим робити...