ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


29-10-2020

Осінні канікули.

Першокласники в Маріїнському парку.

22-10-2020

Вітаємо учителів початкової школи!

Вітаємо Наталію Василівну Спасіченко, класного керівника 4-го класу гімназії, із успішним проходженням сертифікаційного тренінгу в онлайн- форматі з питань нейрофізіології.

Інну Ісааківну Коржевську, класного керівника 3-б класу гімназії, із успішним проходженням сертифікаційного семінару з методики WISC-IV: вимірювання інтелекту у дітей віком від 6 до 16 років.

22-10-2020

«Країна мрій» у першому класі гімназії

Вітаємо учнів 1 класу, які опановують навчання на мультимедійній платформі «Країна мрій» разом із своїм класним керівником Світланою Петрівною Дерев’янко. Дидактичний мультимедійний контент для початкових класів KM MEDIA Ed Profi містить цікаві завдання, логічні вправи, малюнки, відеоролики, анімацію. Цікавий веб-ресурс для 1-х класів Нової Української Школи.

Відгук про навчально-освітню систему ED PROFI «Країна мрій».

З системою ED PROFI «Країна мрій» познайомилась, коли моя дочка розпочала навчання в 1-му класі.

Це цікаві, змістовні та доступні мультимедійні матеріали з різних предметів. Дочка в захваті від захопливих відеороликів у яких подаються навчальні та пізнавальні матеріали.

На мій погляд, проведення уроків з демонстрацією та залученням таких сучасних засобів - виключно позитивно впливає на якість процесу навчання дітей.

Щиро вдячні за таку можливість, в цікавій, інтерактивній та модерній формі здобувати знання нашим діткам!

Семикрас Тетяна, мама першокласниці

Вдячна гімназії за мотиваційне і цікаве навчання діток у 1-му класі. Саме цю вікову категорію важко зацікавити і зосередити їхню увагу на тому чи іншому завданні. Завдяки новій методиці викладання за допомогою мультимедійного континенту "KM Media ED Profi" наші дітки із задоволенням навчаються і працюють на уроках. Цікава математика, творчі завдання, дидактичні ігри, вправи з письма викликають неабиякий інтерес до навчання. Дякую!

З повагою,
М.Гайдай (мати першокласника)

19-10-2020

Сніданки 19.10 - 23.10

19-10-2020

Нащадки козацької слави

З нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва в гімназії була проведена низка заходів, спрямованих на вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, національно-патріотичного виховання та поглиблення знань з історії. Були проведені естафети єдності, звитяги та слави «Нам Україна вища над усе», патріотичні години, козацькі турніри, козацькі забави, конкурси малюнків та літературних творів.

19-10-2020

Предславинська осінь – 2020

Осінь – сезон креативності, а 13 жовтня - день традиційного свята Предславинської осені. Цього року свято пройшло в нових умовах: виставки були організовані у класних приміщеннях, та це не завадило отримати позитивні емоції від різноманіття кольорів, безлічі поробок з природних матеріалів, овочів та фруктів, осінніх смаколиків. У кожному класі виставка мала власну назву: «Чарівниця осінь», «Осінній вернісаж», «Смак осені», «Осіння симфонія», «Золотий вернісаж», «Осіння краса»…

12-10-2020

Сніданки 12.10 - 16.10

12-10-2020

Спортивні естафети до Дня Українського козацтва
«Хто спритніший?», 6 клас

08-10-2020

ГОРДІСТЬ ГІМНАЗІЇ
Коцюба Олександр, 7 клас

07-10-2020

ШЛЯХ ДО УСПІХУ…
Обкладинка та ілюстрації нашої випускниці Віоли Топчій у книгарнях Старої Європи

Я завжди любила малювати. Це було засобом самовираження, вмінням, стабільний прогрес якого заохочує впевненість, просто звичкою. Часто через це захоплення магічно зникав час, який мав бути витрачений на щось більш продуктивне. І було цілком очевидно, що навіть говорити не треба: це – марнування часу, розвага. І виглядає взагалі непрофесійно. Як виявиться пізніше, головний критерій у нашому оцінюванні професійності картини – те, чи вдалося її продати. На щастя, це настільки нескладно перевірити, коли свій перший маленький успіх можна отримати не шукаючи.

Зареєструватися на сайті та кілька разів відіслати портфоліо у відповідь на клієнтське оголошення легше та цікавіше, ніж рахувати в голові «змарновані» години, і чи цього стертого графіту вистачить хоч на маленький діамант успіху.

06-10-2020

АРТ/БЮРО «ПРЕДСЛАВИНСЬКЕ» знайомить…

Вересень 2020 року подарував можливість учням 7 класу гімназії познайомитися з полотнами, намальованими олією та аквареллю. Образи Кролика та Аліси із дивовижної країни мрій надихали учнів на свої історії та малюнки.

Творчість, гарний настрій та чудові роботи – це результат першого знайомства з АРТ/БЮРО.




05-10-2020

Сніданки 5.10 - 9.10

01-10-2020

УЧИТЕЛЮ!
Прекрасного ти гідний,
Бо вибрав у житті свою мету.
Від імені усіх скажу:
СПАСИБІ за вашу працю вчительську святу!

Вітання 1 класу

Вітання від 1 класу

Вітання 2 класу

Вітання 3 класу

Вітання 3Б класу

Вітання 4 класу

Вітання 5 класу

Вітання 6 класу

Вітання 7 класу

Вітання 9 класу

Вітання 10 класу

Вітання 11 класу