ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


31-05-2018

31-05-2018

Вітаємо переможців!

Англомовний театр (керівник: Стельмах Н.О.) за І місце у районному фестивалів театральних колективів Печерського району

«Кришталевий каштан-2018» на Печерську за виставу «Дюймовочка»!

Театральний колектив «Казкарик» (керівник: Галаган І.В.) за ІІ місце у районному фестивалі театральних колективів Печерського району

«Кришталевий каштан-2018» на Печерську за виставу «Коза Дереза»!

Театральний колектив учнів 4 класу (керівник: Коржевська І.І.) за ІІІ місце у районному фестивалі театральних колективів Печерського району

«Кришталевий каштан-2018» на Печерську за виставу «Мама сказала «Ні»!

Учнів 11 класу гімназії за І місце у районному конкурсі «Київський вальс-2018»!

31-05-2018

Свято останнього дзвоника-2018


Останній день травня, останній урок.
У тиші ранковій останній дзвінок.
Прощання з дитинством, із другом близьким
І путь вже терниста за домом шкільним.
На серці - тривога, невимовний біль…
В очах – лиш волога, пекуча, мов сіль.
Для тебе - останній травневий дзвінок,
Сердечні вітання і барви думок.
Душа завмирає…радіє…чека…

І поклик лунає шкільного дзвінка!

29-05-2018

Прощавай, букварику!

Традиційне шкільне свято – свято Букваря – відбулося у 1 класі гімназії, першокласники попрощалися зі своїм першим і головним підручником – Буквариком. Щоб віддати шану Букварику, до свята готувалися особливо старанно, вчили вірші та проводили конкурси,?підготували гарні музичні композиції.

І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, які не залишили байдужими нікого

18-05-2018

Гра «Сокіл» (Джура»)

Сьогодні, 18 травня, завершився третій етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проводився з 16 по 18 травня в Печерському районі. Перший етап гри – козацько-туристична смуга перешкод «Козацький гарт», другий – «Козацька звитяга» з таких видів: стрільба з пневматичної гвинтівки; конкурс строю та пісні «Впоряд». І третій – «Козацькі забави», який проводився на території Парку Слави з військово-патріотичного випробування у вигляді гри-квесту на місцевості «Козак-захисник». З нетерпінням чекаємо на підведення підсумків гри і сподіваємось на гарний результат!

17-05-2018

День вишиванки в гімназії

День вишиванки в Україні у 2018 році припав на 17 травня. У цей день в нашій гімназії традиційно прийнято одягати вишиванку. Це свято, присвячене українській національній культурі і традиціям. Тому кожного року учні й вчителі долучаються до акції «Одягни вишиванку», влаштовують флешмоби, адже всі єдині в думці, що цей день об’єднує і вчителів, і учнів різних класів

16-05-2018

До уваги батьків

16-05-2018

«Кришталевий каштан» на Печерську

У вівторок, 15 травня, учні гімназії взяли участь у фестивалі театрально-драматичних колективів «Кришталевий каштан». Юні актори презентували українські народні казки «Пан Коцький» (2 клас), «Коза-дереза» (3 клас), «Мама сказала «Ні» (4 клас) та англомовну виставу «Дюймовочка» (5-6 класи). Всі в очікуванні результатів!

14-05-2018

До уваги батьків

11-05-2018

Київський вальс-2018

10 травня відбувся районний конкурс серед старшокласників закладів загальної середньої освіти Печерського району «Київський вальс-2018», на якому наші одинадцятикласники посіли І місце! Вітаємо їх з перемогою!

10-05-2018

Екскурсія в Музей води

Учні першого класу гімназії відвідали цікавий середньовічний замок на високому пагорбі серед Хрещатого парку, у якому розмістився не менш цікавий музей – Водно-інформаційний центр, або Музей води. Діти дізнались багато нового про озера, річки і водоспади. Цікавим був і атракціон мильних бульбашок. Кожен мав змогу опинитись у величезній бульбашці і отримати задоволення від спостереження за екзотичними рибками акваріуму.

10-05-2018

Зоопарк «12 місяців»

Учні 5 класу відвідали «Парк Щасливих Тварин ХІІ місяців», де змогли спостерігати за тиграми і левами, побачити носорога і жирафу, ведмедів і вовків, пуму і ягуара, гепарда і леопарда та багато інших мешканців, дізналися цікаві факти про тварин, розповіді, легенди та новини зоопарків зі всього світу про істот, які населяють нашу планету і є нашими сусідами.

07-05-2018

Змагання зі спортивного орієнтування

24 квітня відбулися районні змагання зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді Печерського району. Змагання проходили в особисто-командному заліку на середній дистанції у заданому напрямку на території парку Слави. За результатами змагань, серед хлопців 8 класів І місце зайняв Глибін Назар, ІІІ місце – Наумушкін Богдан. Олексієнко Марія, учениця 7 класу, посіла ІІ місце. Вітаємо переможців!

03-05-2018

Оздоровлення

02-05-2018

Вперше в Київському планетарії!

Київський планетарій – це унікальне, казкове місце, тут фантастика стає реальністю, а зоряне небо відкриває свої таємниці усім охочим. Для учнів першого класу гімназії відвідування планетарію стало справжнісіньким дивом, адже учні вперше побували в такому загадковому світі, побачили зоряне небо і переглянули фільм «На блакитній планеті».