ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


29-10-2018

Першокласники – в Київському планетарії

Учні 1-А і 1-Б класів відвідали Київський планетарій, де ознайомилися з картою зоряного неба, роздивилися зблизька сузір’я. Для них це - справжнє відкриття, адже вперше діти потрапили на таку екскурсію, провели час разом.

11-10-2018

Екскурсія в Національний музей історії України у Другій світовій війні

Учні 11 класу відвідали Меморіальний комплекс «Національний музей історії України у Другій світовій війні». Зали експозиції охопили період 1933–1945 років. Аргументовано і послідовно екскурсовод ознайомив одинадцятикласників із міжнародною обстановкою тридцятих років, причинами, що призвели до такої планетарної трагедії, якою стала для людства Друга світова війна. Експозиція музею не залишила байдужим нікого. Екскурсія закінчилась, та учні ще довго обговорювали побачене й почуте.

11-10-2018

Гуманітарний вантаж

Учні й батьки гімназії долучилися до збору гуманітарного вантажу в Печерській райдержадміністрації для постраждалих на Чернігівщині внаслідок надзвичайної ситуації. Було зібрано теплий одяг, продукти харчування тривалого зберігання та засоби гігієни. Дякуємо всім небайдужим!

10-10-2018

Екскурсія в Національний музей історії України у Другій світовій війні

Учні 10 класу гімназії відвідали Національний музей історії України в Другій світовій війні, оглянули експозицію виставки бойової техніки та озброєння – танки, артилерійські гармати і міномети, легендарні «катюші», літаки, техніку, зокрема БМП, БМД, гелікоптер, артилерійську зброю, задіяну у збройних конфліктах другої половини ХХ сторіччя.

10-10-2018

Екскурсія на Співоче поле

Учні 9 і 10 класів гімназії побували на Співочому полі, де відкрилася традиційна осіння виставка квітів – фестиваль хризантем, який цьогоріч має музичний супровід. Квіти можна було не лише побачити, а й почути – від кожної композиції лунала музика. Дизайнери 10 районів перетворили хризантеми на яскраві ноти, які втілились у музичні жанри.

09-10-2018

Ювенальна превенція - у шостому класі

Поліцейські ювенальної превенції провели інтерактивну лекцію для дітей 6 класу гімназії на тему «Шкільний булінг». Діти активно долучались до дискусії, задавали питання та обговорювали різні ситуації, що можуть виникнути в їхньому житті.

08-10-2018

Вітаємо з перемогою!

За підсумками проведення туристсько-краєзнавчої гри «Кам’яний літопис Печерська-2018» серед команд закладів району, наші команди здобули І та ІІ місце! Вітаємо з перемогою учнів 10 класу гімназії!

05-10-2018

День учителя

прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято – День учителя. Це час, коли шелестить золотим листям осінь і приносить нам свої щедрі дари. Пісенним дивограєм привітали гімназисти своїх учителів у цей святковий день, побажали розумних учнів і толерантних батьків, багато цікавих ідей і педагогічних знахідок.

04-10-2018

7 клас – на НСК «Олімпійський»

Семикласники скористалися унікальною можливістю відвідати одну з найграндіозніших сучасних спортивних споруд в Європі - НСК «Олімпійський». Під час екскурсії учні дізналися багато вражаючих фактів з історії стадіону і змогли оцінити грандіозність і масштабність найбільшої спортивної арени України категорії класу «Еліт».